Βρίσκεται μέσα στις σούπερ υπερτροφές που είναι και οικονομικές κι εδώ και χρόνια θεωρείται ένα από τα καλύτερα ροφήματα για αντιοξειδωτική προστασία και αντιγήρανση, συν του ότι ταιριάζει απόλυτα σε χειμερινά σκηνικό για να μας ζεστάνει.
Εκτός αυτών, όμως, το κακάο κάνει καλό και στην καρδιά, αφού όσοι το καταναλώνουν χωρίς ζάχαρη, φτάνοντας τις 2 κούπες την ημέρα, βελτιώνουν τη ροή του αίματος κατά 5% και μειώνουν την αρτηριακή τους πίεση 3 με 4 μονάδες. Τι σημαίνουν όλα αυτά; ‘Ότι με αυτή την ποσότητα κατανάλωσης, μπορούμε να μειώσουμε όσο γίνεται τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων. Διαβάστε περισσότερα.