Η σαλάτα μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις σε ένα γεύμα, αρκεί να έχει φαντασία, πλούσια υλικά και να μη «βαραίνει» ακόμη περισσότερο το γεύμα μας. Αν έχετε «στερέψει» από ιδέες, τότε συνεχίστε να διαβάζετε.
Σαλάτα με σπανάκι, φέτα, ρόδι και καρύδια
Πλούσια σε σίδηρο από το σπανάκι, βιταμίνη C από το ρόδι, το οποίο της δίνει και χριστουγεννιάτικη χροιά, πρωτεΐνη από τη φέτα και ωμέγα-3 από τα καρύδια, η σαλάτα αυτή πληροί και τις υγιεινές και τις γευστικές σας προϋποθέσεις. Τοποθετήστε σε ένα μπολ λίγο σπανάκι, κομμένο κρεμμύδι, μισό φλιτζάνι καρύδια και ¼ φλιτζανιού φύτρα σιταριού. Κόψτε ένα ρόδι στη μέση και πάρτε τους σπόρους του. Προσθέστε το ρόδι και τη φέτα στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά, πασπαλίστε με λίγο μπαλσάμικο και ελαιόλαδο και ανακατέψτε. Διαβάστε περισσότερα