Οι τάσεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον της εστίασης, όπως η ανάγκη για βιώσιμες πρακτικές και η προσαρμογή σε νέες διατροφικές συνήθειες αποτέλεσαν τη θεματική του Future Menus, του κορυφαίου παγκόσμιου γαστρονομικού γεγονότος, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2024 στην Αθήνα. Έχοντας ήδη ταξιδέψει σε πόλεις όπως η Σιγκαπούρη, η Στοκχόλμη και το Ριάντ, το Future Menus φιλοξενήθηκε από τη Unilever Food Solutions (UFS) στο Ωδείο Αθηνών, όπου πάνω από 400 επαγγελματίες του κλάδου HoReCa, σεφ, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι αλυσίδων εστιατορίων και ειδικοί συνεργάτες συγκεντρώθηκαν για να εξερευνήσουν τις τάσεις στην εστλιαση. Σε ρόλο συντονιστή, βρέθηκε ο Αθηναγόρας Κωστάκος, ο διάσημος Έλληνας σεφ με διεθνή παρουσία και Culinary Director στο Noema Μυκόνου και στο Bacchanalia Λονδίνου. Διαβάστε περισσότερα.