Skip to main content

Nolan 2.0, η επιστροφή: Το sequel ξεκινά σήμερα

Το αγαπημένο στέκι του κέντρου που «έμπλεξε» ελληνικές πρώτες ύλες με ιαπωνικές τεχνικές και κατάφερε να γίνει love brand, περνάει σε νέα εποχή που ξεκινά από σήμερα.

Άνοιξε τις πόρτες του τον Ιανουάριο του 2016 στη Βουλής κι έγινε αυτόματα talk of the town, ως το νέο hot place to eat fusion ασιατική κουζίνα του Κώστα Πισιώτη, με την υπογραφή του Σωτήρη Κοντιζά που ακόμη τότε δεν είχε περάσει στα τηλεοπτικά πλατό. Ο χώρος μικρός και προσεγμένος, ο κατάλογος επίσης και οι γεύσεις του δικαιολογούσαν απόλυτα το buzz με Κίνα, Βιετνάμ Κορέα στο πιάτο, με μπόλικα ελληνικά υλικά. Διαβάστε εδώ την πρώτη μας εμπειρία. Διαβάστε περισσότερα.