Όταν αγοράζουμε πολλά τρόφιμα και πριν τα καταναλώσουμε, συνηθίζουμε να τα πλένουμε καλά στη βρύση καθαρίζοντάς τα από βρομιές και χημικά, κάτι που όντως χρειάζεται στις περισσότερες περιπτώσεις. Όπως σε όλα τα πράγματα, ωστόσο, υπάρχουν εξαιρέσεις που πρέπει να τηρήσουμε και που το πλύσιμο στη βρύση μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα και να αυξήσει τον κίνδυνο επιμόλυνσής μας ή να αλλοιώσει το τρόφιμο στο μαγείρεμα. Ποια είναι αυτά; Διαβάστε περισσότερα.