Το «Ημερολόγιο των Σεφ» είναι μια σειρά δείπνων στο Ark της Γλυφάδας με γνωστούς σεφ από όλη την Ελλάδα, το οποίο έχει στόχο όχι μόνο ένα ξεχωριστό μενού, αλλά την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των επόμενων γενιών για την μεσογειακή διατροφή και την αξία της ελληνικής κουζίνας. Την επόμενη ημέρα του δείπνου, παιδιά από σχολεία της περιοχής έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Ark και να γνωρίσουν από κοντά τους καλεσμένους σεφ και φυσικά την ομάδα του Ark και να μαγειρέψουν μαζί τους ένα από τα πιάτα του μενού, παίρνοντας έτσι πολύτιμα ερεθίσματα. Διαβάστε περισσότερα.