Σπάνια καταναλώνονται σκέτα και το φυσικό χυμό τους, λίγοι μπορούν να τον πιουν χωρίς να…ξινίσει η έκφραση του προσώπου τους. Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν πολλοί τρόποι να ενσωματώσουμε τα λεμόνια στη διατροφή μας: χρησιμοποιώντας το χυμό τους στο κρέας, στις πατάτες, προσθέτοντας λίγο λεμόνι στην πορτοκαλάδα μας, χαρίζοντας το άρωμά τους στη σαλάτα μας, αναμειγνύοντάς τα με βότανα, προσθέτοντάς τα σε ποτά, σε επιδόρπια, στις σάλτσες… Διαβάστε περισσότερα.