Έφτασε και φέτος η στιγμή που το ποτήρι μας θα γεμίσει με μπόλικες φυσαλίδες και γλυκά κρασιά, στο πλαίσιο της εκδήλωσης γευσιγνωσίας «Αφρός & Νέκταρ» που πρόκειται να γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στο «Φάρο» του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, περισσότερα από 200 αφρώδη και γλυκά κρασιά, ελληνικά και ξένα, θα είναι διαθέσιμα προς γευστική δοκιμή και όλοι οι λάτρεις των συγκεκριμένων οίνων θα έχουν την ευκαιρία να τα γευτούν και να τα απολαύσουν. Πρόκειται για δύο κορυφαίες κατηγορίες κρασιού που ιδανικά καθορίζουν την αρχή και το τέλος ενός δείπνου (προδόρπιοι και επιδόρπιοι οίνοι). Όχι τυχαία, διεξάγεται λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, περίοδος που οι οινόφιλοι καταναλωτές παραδοσιακά στρέφονται προς αυτά. Διαβάστε περισσότερα.