Σε συνδυασμό με μια κρεμώδη φάβα, με έναν πουρέ, με το ρύζι ή την κινόα, ως συνοδευτικό σε ένα πιάτο με κρέας, σε μπέργκερ, ζυμαρικά, μαζί με λαχανικά, σε σάντουιτς και τάρτες, τα καραμελωμένα κρεμμύδια είναι μια εύκολη, νόστιμη και γλυκιά προσθήκη που μπορεί να δώσει βάθος γεύσης σε διάφορα πιάτα και μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα.
Η διαδικασία καραμελώματος περιλαμβάνει αργό μαγείρεμα σε χαμηλή φωτιά, ώστε τα φυσικά σάκχαρα των κρεμμυδιών να διασπαστούν και να αποκτήσουν ένα χρυσαφένιο χρώμα. Αυτό που χρειάζεστε, λοιπόν, είναι κρεμμύδια, ελάχιστο αλάτι και λίγο ελαιόλαδο, ωστόσο μπορείτε να εμπλουτίσετε τη συνταγή σας, αν το επιθυμείτε. Δείτε πώς. Διαβάστε περισσσότερα.