Ακόμη και σήμερα που η επιστήμη έχει κάνει άλματα, ο καρκίνος του μαστού παραμένει ο πιο συχνός καρκίνος ανάμεσα στις γυναίκες στις ανεπτυγμένες χώρες. Το πιο ανησυχητικό, όμως, είναι ότι φαίνεται η συχνότητά του να διπλασιάζεται μέχρι το 2040, διευρύνοντας παράλληλα το ηλικιακό του φάσμα.
Η διατροφή και ο τρόπος ζωής, μπορούν να προλάβουν έως 40% το ποσοστό των καρκίνων. Πώς σχετίζεται όμως συγκεκριμένα, ο καρκίνος του μαστού με τη διατροφή; Υπάρχουν τροφές που θα μπορούσαν να προλάβουν τον καρκίνο, και αν ναι, με ποιο τρόπο; Διαβάστε περισσότερα.