Skip to main content

Το Elissa Adults-Only Lifestyle Beach Resort στη Ρόδο κρατά το καλοκαίρι ζωντανό και τον Οκτώβριο

Η καλύτερη εποχή για slow living διακοπές είναι τώρα και η Ρόδος έρχεται για μια ακόμη φορά να το επιβεβαιώσει κατά τη γνωστή αισώπειο φράση, με αρωγό το Elissa Adults-Only Lifestyle Beach Resort, που υπόσχεται να σφραγίσει το καλοκαίρι με πολυτέλεια, χαλάρωση και γαστρονομικά «κεντήματα». Ιδού, λοιπόν.

Στην Ελλάδα έχουμε μια άτυπη συμφωνία το καλοκαίρι να κρατάει 2 εποχές, με την καλύτερη φάση του να είναι το sequel, όταν τα 40άρια του θερμομέτρου μας έχουν αποχαιρετήσει, οι κατεργάρηδες βρίσκονται στους πάγκους τους και όλες οι ομορφιές των νησιών και των παραθαλάσσιων περιοχών αναδύονται και πάλι ξεκάθαρα, απαλλαγμένες από την τουριστική λαίλαπα του Αυγούστου. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο επισκεφτήκαμε πριν λίγες ημέρες -και συγκεκριμένα την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στις 27/9- τη Ρόδο, το νησί των Ιπποτών, που το εξάμηνο της φετινής τουριστικής περιόδου υποδέχτηκε 2 εκατομμύρια τουρίστες, συνεχίζοντας δυναμικά και τον Σεπτέμβριο. Οι τουρίστες από το εξωτερικό, άλλωστε, γνωρίζουν καλά ότι η εποχή αυτή έχει τη δική της γλυκύτητα, τόσο σε θερμοκρασίες, όσο και σε τιμές και πλήθος τουριστών, με αποτέλεσμα να κυριαρχούν στο νησί αυτή την εποχή.

Ορμητήριό μας ήταν για 3 ημέρες το Elissa Adults-Only Lifestyle Beach Resort των Ella Resorts, η adults-only πρόταση για ζευγάρια και παρέες, δίπλα από το πιο οικογενειακό Helea resort, το οποίο υπόσχεται έναν συνδυασμό πολυτέλειας και ηρεμίας, τόσο μέσα από τη γήινη διακόσμησή του, όσο και μέσα από την εκπληκτική του θέα στις πολλαπλές αποχρώσεις του γαλάζιου. Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, λοιπόν, που η σεζόν τελειώνει, δείτε τι σας περιμένει ή ξεκινήστε να οργανώνετε την ατζέντα σας για το επόμενο καλοκαίρι. Διαβάστε περισσότερα