Συμβουλή 1:
Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχετε υπόψη σας πριν ετοιμαστείτε για ψήσιμο, είναι η επιλογή του σωστού κρέατος. Να θυμάστε πάντα ότι το λίπος σημαίνει γευστικό και ζουμερό κρέας κι ότι δεν είναι το μπάρμπεκιου κατάλληλη στιγμή για να θυμηθείτε τη δίαιτά σας. Αν επιλέξετε για ψήσιμο άπαχο μοσχαρίσιο κρέας, το πιο πιθανό είναι το αποτέλεσμα να έχει υφή… λάστιχου, γι’ αυτό αποφύγετε την καταστροφή και ζητήστε από τον κρεοπώλη σας ένα μείγμα που να αποτελείται από τουλάχιστον 20% λίπος. Διαβάστε περισσότερα.