Skip to main content

Γαστρονομικό διήμερο μαγειρεύεται στη Ρόδο και το Rodos Park

Τα τοπικά προϊόντα της Ρόδου και της Δωδεκανήσου θα αξιοποιηθούν σε ένα μενού degustation 5 σταδίων από τους σεφ Ανδρέα Λαγό και Κωνσταντίνο Βασιλείου.

Δύο ημέρες εξερεύνησης στα άγνωστα μονοπάτια των γεύσεων της Ρόδου και ολόκληρης της Δωδεκανήσου με τη μαγειρική καθοδήγηση 2 εξαιρετικών σεφ πλησιάζουν και μας καλούν στα νότια της χώρας. Στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, το Rodos Park υποδέχεται τον αγαπημένο του ελληνικού κοινού σεφ Ανδρέα Λαγό σε μία συνεργασία με τον Executive Chef του Κωνσταντίνο Βασιλείου. Οι σεφ έχουν σχεδιάσει δύο ξεχωριστές ημέρες στο εστιατόριο Il Parco του ξενοδοχείου με πρωταγωνιστές τα τοπικά προϊόντα της Ρόδου και της Δωδεκανήσου. Διαβάστε περισσότερα.