Μπρόκολο, σπανάκι, λαχανίδα… Έχουμε ακούσει πολλά για τα οφέλη των λαχανικών και όσοι ασχολούνται με την ισορροπία στη διατροφή τους, σίγουρα τα έχουν στην κουζίνα τους. Υπάρχει, όμως, ένα λαχανικό που κάποιοι ίσως να μην έχουν δοκιμάσει ποτέ και που οι περισσότεροι σίγουρα δεν βάζουν στα πιάτα τους, το οποίο ερευνητές από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών το έχουν κατατάξει στα πιο υγιεινά του κόσμου, ξεπερνώντας το σέσκουλο, το παντζάρι, ακόμη και το σπανάκι. Πρόκειται για το νεροκάρδαμο, το οποίο σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου της Αμερικής (NCIA), βοηθά στην αποκατάσταση των κατεστραμμένων κυττάρων, καταστρέφει τις χημικές ουσίες που βλάπτουν τον οργανισμό και μπορεί να βοηθήσει ακόμη και στην αντιμετώπιση του καρκίνου. Διαβάστε περισσότερα.