Το κεφίρ είναι ένα ρόφημα με προβιοτικές ιδιότητες που αποτελεί προϊόν ζύμωσης του αγελαδινού ή/ και κατσικίσιου γάλακτος. Χρησιμοποιείται για την παχυσαρκία, την αθλητική απόδοση, την οστεοπόρωση, την υψηλή χοληστερόλη και πολλές άλλες καταστάσεις, αλλά δεν υπάρχουν καλά επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτές τις χρήσεις. Διαβάστε περισσότερα.
Δημοφιλή
Εορτολόγιο: Μεγάλη μέρα σήμερα - Ποιοι γιορτάζουν 14 Μαρτίου
Το δείπνο με κεριά, 1 εκατ. δολάρια - Το τετ-α-τετ, 5 εκατ. δολάρια
«Λύγισε» η Moody's: Έδωσε την πολυπόθητη επενδυτική βαθμίδα στην Ελλάδα
Πίσω στο...1993: Βυθίζεται το οικονομικό κλίμα στις ΗΠΑ, στα ύψη οι φόβοι για πληθωρισμό
Απειλές και εκκλήσεις στα ερείπια του Κουρσκ