Skip to main content

Έχει το κεφίρ παρενέργειες;

Η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Κατερίνα Καρακικέ από το diatrofi.gr μας εξηγεί τα πάντα για το κεφίρ, ακόμη και τα αρνητικά του.

Το κεφίρ είναι ένα ρόφημα με προβιοτικές ιδιότητες που αποτελεί προϊόν ζύμωσης του αγελαδινού ή/ και κατσικίσιου γάλακτος. Χρησιμοποιείται για την παχυσαρκία, την αθλητική απόδοση, την οστεοπόρωση, την υψηλή χοληστερόλη και πολλές άλλες καταστάσεις, αλλά δεν υπάρχουν καλά επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτές τις χρήσεις. Διαβάστε περισσότερα.