Νέα έκπληξη έρχεται από την Πάρο και το Paros Farming Community (PFC) -την εξέλιξη του αγροτικού συνεταιρισμού της Πάρου, όπως τον οραματίστηκαν οι οινοποιοί Δημήτρης Μανσόλας και Μαρία Ταμιωλάκη- το οποίο παρουσίασε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut, το πρώτο αφρώδες παριανό κρασί. Έπειτα από αδιάκοπες προσπάθειες να αναδείξει τις τοπικές ποικιλίες Μανδηλαριά και Μονεμβασιά, η οινολογική ομάδα του PFC δημιούργησε ένα αφρώδες από εξαιρετικής ποιότητας σταφύλια των κορυφαίων αμπελώνων της Πάρου, που αποτυπώνουν το αυθεντικό κυκλαδίτικο terroir και το οποίο διατίθεται σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διαβάστε περισσότερα.