Skip to main content

3 παραλλαγές για αλλιώτικα γεμιστά

Με κιμά ή χωρίς, τα γεμιστά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παραδοσιακά φαγητά της ελληνικής κουζίνας με άρωμα γιαγιάς και καλοκαιριού. Τι θα λέγατε, όμως, να τα «πειράξουμε» λίγο;

Γεμιστά με κιμά ή χωρίς; Πόσες διαφωνίες έχουν γεννηθεί από αυτή την απάντηση! Όπως κι αν τα προτιμάτε, ας συμφωνήσουμε ότι η βασική συνταγή χωρίς τον κιμά παραμένει πιο υγιεινή, χωρίς κορεσμένα λιπαρά και με λιγότερες θερμίδες, vegan και χορτοφαγική και απολύτως μυρωδάτη. Παίρνοντας αυτήν ως βάση, ας δούμε τι άλλο μπορούμε να της προσθέσουμε, για να της δώσουμε μια πιο σύγχρονη πινελιά και να την κάνουμε ακόμη πιο υγιεινή. Διαβάστε περισσότερα.