Skip to main content

ΕLIVI Σκιάθος: Μια τουριστική επένδυση που τα έχει όλα

Ξεκίνησε με την αναβίωση του ιστορικού Ξενία της Σκιάθου και -με αργά, αλλά σταθερά βήματα- μετατράπηκε σε ένα πολυτελές συγκρότημα, που όμως απλώθηκε μέσα στο δάσος του όρμου των Κουκουναριών με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και με όρους ήπιας και βιώσιμης ανάπτυξης.

Το ELIVI Skiathos, είναι ένας διεθνής προορισμός, για ταξιδιώτες που αναζητούν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, πολυτελείς εγκαταστάσεις και παράλληλα, την απλότητα και την αυθεντικότητα της φύσης, καθώς και τη ζεστή φιλοξενία.

Το ELIVI Skiathos, θυγατρική εταιρεία του ομίλου ΤΕ.ΝΑ. (Τεχνική Ναθαναηλίδη) που έχει έδρα την Πτολεμαΐδα, αποτελείται από το ανακαινισμένο κτίριο του πρώην ΞΕΝΙΑ, που αποτελεί μνημείο νεωτέρων χρόνων, δυναμικότητας 32 δωματίων, ενώ στην επέκταση του Δημοσίου Ακινήτου κατασκευάστηκαν 68 νέα πολυτελή bungalows με ήπια δόμηση και βιοκλιματικά ενεργειακής απόδοσης Α+, δημιουργώντας το πρώτο παραθεριστικό τουριστικό χωριό στην Ελλάδα, στον όρμο των Κουκουναριών, ενώ δρομολογεί νέα επένδυση. Ο σχεδιασμός του Elivi Hotels προβλέπει την ανάπτυξη ενός νέου πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος στο Σκιάθο, προϋπολογισμού 52 εκατ. ευρώ, σε μία έκταση 130 στρεμμάτων όμορη με το ακίνητο του πρώην Ξενία Σκιάθου. Διαβάστε περισσότερα