Ξεκινάμε από την Κέα και κάνουμε μια στάση στο One&Only Kéa Island που άνοιξε φέτος, για δημιουργική ελληνική κουζίνα στο Atria με ντόπια προϊόντα, με εκπληκτικό μαύρο χοίρο που πρέπει να δοκιμάσετε, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με ατμόσφαιρα νησιωτικής ατμόσφαιρας πλατείας, είτε στην ευάερη σάλα του, είτε στη βεράντα με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Προχωράμε στην Κύθνο, όπου θα συναντήσουμε τη Γιαγιά Κούκου στη Χώρα του νησιού για ελληνική, μεσογειακή κουζίνα με αίσθηση παράδοσης. Πρόσφατα, μάλιστα, άνοιξε και το «αδερφάκι» της στην Αθήνα, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, για όσους δεν προβλέπεται να σαλπάρουν για Κύθνο φέτος.