Skip to main content

Το Anhydrous Winery της Σαντορίνης ενώνει δυνάμεις με τον σεφ Μιχάλη Μάρθα

Μια ιδιαίτερη σύμπραξη με αέρα Σαντορίνης που θα ικανοποιήσει τους λάτρεις του κρασιού και της γαστρονομίας. 

Φέτος το εστιατόριο του Anhydrous Winery στη Σαντορίνη έχει δημιουργήσει ένα μενού a la carte καθώς και τρία degustation menu με βάση την κυκλαδίτικη γαστρονομική παράδοση και στόχο να συνδυάσει και αναδείξει επιλεγμένα κρασιά του οινοποιείου. Το μενού υπογράφει πλέον ο βραβευμένος chef Μιχάλης Μάρθας γνωστός για την ιδιαίτερη αγάπη του στη θαλασσινή κουζίνα και τα εκλεκτά ελληνικά προϊόντα.

Διαβάστε περισσότερα