Γιαούρτι
Το γιαούρτι είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης που μπορεί να ενσωματωθεί σε μια θρεπτική διατροφή. Αν και οι ακριβείς θερμίδες διαφέρουν ανάλογα με τις μάρκες και τις γεύσεις, μια μερίδα άπαχου ελληνικού γιαουρτιού σε ποσότητα 1 φλιτζανιού (245 γραμμάρια) παρέχει περίπου 150 θερμίδες και 25 γραμμάρια πρωτεΐνης. Στο πλαίσιο έρευνας, οι γυναίκες που έτρωγαν γιαούρτι όχι μόνο ένιωσαν λιγότερη πείνα, αλλά κατανάλωσαν και 100 θερμίδες λιγότερες στο δείπνο από εκείνες που έτρωγαν κράκερ ή σοκολάτα.
Δείτε τις υπόλοιπες τροφές εδώ