Skip to main content

Υπάρχουν τοξικές υπερτροφές;

Η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και τη φλεγμονή και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία, Δέσποινα Μαρσέλου, εξηγεί τι συμβαίνει με τα οξαλικά οξέα που βρίσκονται σε πολλές υγιεινές υπερτροφές και προκαλούν ανησυχία σε μια μερίδα κόσμου.

Ίσως έχετε ακούσει τα τελευταία χρόνια για τα οξαλικά οξέα, τα οποία έχουν απασχολήσει, καθώς συνδέονται με πέτρες στα νεφρά, ενώ ταυτόχρονα τα βρίσκουμε σε υγιεινές υπερτροφές όπως λαχανικά, προϊόντα σόγιας, αμύγδαλα, κάσιους κ.ο.κ., τροφές που ως διαιτολόγος-διατροφολόγος με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και την κλινική διατροφή και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία, προτείνω συχνά και προσθέτω σε διαιτολόγια.

Διαβάστε περισσότερα