Όταν άνοιξε το VIBO Bistrot στη Γλυφάδα, δεν άργησε να γίνει το επόμενο hot spot, γνωστό σε κάθε γωνιά της Αθήνας και γι’ αυτό άλλωστε συγκεντρώνει σήμερα κόσμου από κάθε λογής περιοχή. Έμαθε πολύ κόσμο να αγαπάει (ακόμα περισσότερο) το κρασί, ενώ μέσα από τις περίφημες Wine Thursdays μας μύησε σε νέους αμπελώνες και μετέτρεψε το κρασί, από κάτι απλό, σε αγαπημένη συνήθεια. Ταυτόχρονα, σε συνδυασμό με την εκλεπτυσμένη του κουζίνα, τόσο σε αλμυρές όσο και σε γλυκές επιλογές, έδειξε στους θαμώνες του το κατάλληλο pairing, εξυψώνοντας την οινική εμπειρία.