Ντομάτα, τυρί, μανιτάρια, πεπερόνι… Όλοι έχουν τις δικές τους προσωπικές προτιμήσεις στην πίτσα και είναι θεμιτό. Για να πετύχει, όμως, το συνολικό αποτέλεσμα, χρειάζεται ιδιαίτερος χειρισμός της ζύμης, αλλιώς όλα τα αγαπημένα μας υλικά μαζί δεν θα καταφέρουν να τη σώσουν.
Στη Νάπολη, τη γενέτειρα της πίτσας, η ζύμη φτιάχνεται με το αλεύρι Antico Molino Caputo, το οποίο παρασκευάζεται στην πόλη του πάθους της Ιταλίας. Η κρούστα πίτσας που φτιάχνεται με αυτό το παραδοσιακό αλεύρι είναι σχεδόν εγγυημένο ότι θα είναι τραγανή εξωτερικά και μαλακή εσωτερικά, αλλά δεν ξεκινούν και τελειώνουν όλα στο αλεύρι.