Το κρασί είναι υπέροχο. Οι γεύσεις, οι υφές, τα αρώματα… Όλα αυτά συμβαίνουν καθώς η γεύση εξελίσσεται μέσα στο στόμα και στο μυαλό σας. Για να κατανοήσετε τι συμβαίνει με το άρωμα ενός κρασιού, πρέπει να ξέρετε τι συμβαίνει με τις χημικές ενώσεις. Ο κόσμος των αρωμάτων, άλλωστε είναι στην πραγματικότητα μια εκπληκτική βιομηχανία και οι αρωματοποιοί είναι οι ροκ σταρ του κόσμου των αρωμάτων: μπορούν να ανιχνεύσουν και να αναλύσουν εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, μεμονωμένες μυρωδιές – νότες με βάση το ξύλο, νότες λουλουδιών, νότες εσπεριδοειδών, κ.λπ.