Skip to main content

Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή εστιατόρια και μπαρ της Αθήνας

Τα Tasty Awards 2024 x Esquire ανέδειξαν σύμφωνα με την ψήφο του κοινού τα μέρη που αγαπά ο κόσμος της πόλης για φαγητό και ποτό.

Το βράδυ της Δευτέρας 11ης Μαρτίου 2024 και σε μία ξεχωριστή τελετή με παρουσιαστή τον Λάμπρο Φισφή, ανακοινώθηκαν τα εστιατόρια (συν το ένα μπαρ) που κέρδισαν την προτίμηση και την ψήφο του κοινού, στο πλαίσιο των Tasty Awards 2024 x Esquire. Ο επιτυχημένος θεσμός των Αττικών Εκδόσεων επέστρεψε για 8η συνεχή χρονιά, δίνοντας και πάλι το λόγο στην κινητήρια δύναμη της εστίασης, τους επισκέπτες. Για πρώτη φορά, η διαδικασία και η διοργάνωση έλαβαν χώρα υπό την ομπρέλα του κορυφαίου ανδρικού lifestyle media brand παγκοσμίως, του Esquire και της ελληνικής του έκδοσης.

Το foodie κοινό της πρωτεύουσας ψήφισε σε 11 κατηγορίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της γευστικής σκηνής (Fine Dining, Hotel Restos, Modern Creative, The Greeks, The Italians, Sushi & Fusion, Street Food, Meat, Fish & Seafood, Newcomers και Bars), σε μία διαδικασία που διήρκησε δύο μήνες, από τα τέλη Δεκεμβρίου του 2023 έως τις 29 Φεβρουαρίου 2024, μέσω της ηλεκτρονικής έκδοσης του Esquire. Μάλιστα, η συμμετοχή στη φετινή εκδοχή των Tasty Awards ήταν μεγαλύτερη από ποτέ, καθώς οι 34.544 ψήφοι αποτελούν νέο ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού.

                             Διαβάστε περισσότερα