Skip to main content

Φτιάξτε την πιο γευστική φασολάδα με ένα έξτρα υλικό για την Καθαρα Δευτέρα

Ο Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Ευάγγελος Ζουμπανέας, μοιράζεται τη δική του συνταγή για αχνιστή και πεντανόστιμη φασολάδα, μια από τις πρωταγωνίστριες του τραπεζιού της Καθαράς Δευτέρας, δίνοντάς της έξτρα άρωμα με πορτοκάλι.

Η φασολάδα είναι ένα θρεπτικό φαγητό χαμηλό σε λιπαρά με πολλές και διαφορετικές παραλλαγές. Αν και είναι ένα φαγητό που πήρε τον τίτλο του παραδοσιακού το 1940, μάλλον δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές ανάμεσα στις νεαρότερες ηλικίες. Βέβαια, άλλοι προτιμούν τα φασόλια σούπα, άλλοι στεγνά και άλλοι πάλι χυλωμένα. Ένα είναι το σίγουρο, όταν έξω κάνει κρύο και είναι ώρα για ένα ζεστό και θρεπτικό πιάτο, η παραδοσιακή ελληνική φασολάδα είναι μια εξαιρετική και θρεπτική επιλογή.

Διαβάστε περισσότερα