Στο Μιλάνο έχει ήδη ιστορία που μετρά… 2 αιώνες ζωής από το 1817, αποτελώντας ένα από τα παλιότερα ζαχαροπλαστεία της πόλης, κοσμοπολίτικο και «στέκι» της αφρόκρεμας της κοινωνίας, με πολυτελές εσωτερικό και κομψούς χώρους για πρωινό, απεριτίφ, γεύμα και γλυκό, με το παραδοσιακό του Panettone να το κάνει ακόμη πιο ξακουστό.
Στην Αθήνα, πάλι, μετρά κάτι παραπάνω από μόλις 2 μήνες ζωής, αφού άνοιξε στις 8 Δεκεμβρίου και στο πλαίσιο της διεθνούς επέκτασης του brand, με καταστήματα σε Χονγκ Κονγκ Σανγκάη, Μόντε Κάρλο, Παρίσι, Κουβέιτ, Κατάρ, Σαουδική Αραβία και δεκάδες ακόμη, έφτασε και στα ελληνικά εδάφη για να μας συστήσει την dolce vita από τη δική του οπτική.