Skip to main content

Τι καλό μας κάνει το τόφου και ποιοι πρέπει να το αποφεύγουν;

Η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Αλιόνα Στρατουλάτ, από το diatrofi.gr μας πείθει να βάλουμε το τόφου πιο συχνά στο πιάτο, καθώς τα οφέλη του είναι πολλά.

Ιδιαίτερα δημοφιλές σε όσους ακολουθούν χορτοφαγική διατροφή (vegan/vegetarian ή ακόμη και σε περιόδους νηστείας), αρκετά γνωστό πλέον στο ευρύτερο κοινό, το τόφου είναι μια έξυπνη εναλλακτική επιλογή για όσους επιθυμούν να μειώσουν την κατανάλωση τυριών-και όχι μόνο- ζωικής προέλευσης!

Διαβάστε περισσότερα