Skip to main content

Ο γάλλος Chef Julian Mercier σε ένα διήμερο Private & Yacht Cheffing

Ο Φεβρουάριος θα ξεκινήσει δημιουργικά για τους επαγγελματίες της εστίασης, με ένα καινοτόμο διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με την Ecole Ducasse στο Παρίσι.

Όλες οι τελευταίες τάσεις και τεχνικές στον κόσμο της γαστρονομίας, με έμφαση στην εξαιρετική εμπειρία του Private & Yacht Cheffing, έρχονται στις 6 και 7 Φεβρουαρίου 2024, στο πλαίσιο των ετήσιων εκπαιδευτικών δράσεων με τη φημισμένη σχολή École Ducasse, σε ένα διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες της εστίασης.

Διαβάστε περισσότερα