Skip to main content

Μαγείρεμα στη χύτρα: Μας στερεί ή όχι τα θρεπτικά συστατικά;

Την είχαν οι μαμάδες μας και οι γιαγιάδες μας, ενώ σε μια καθημερινότητα που μετά βίας προλαβαίνουμε τα βασικά, μια χύτρα ταχύτητας φαντάζει μια καλή λύση για γρηγορότερο μαγείρεμα. Είναι όντως;

Η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και την κλινική διατροφή και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία, Δέσποινα Μαρσέλου, μας ενημερώνει για το τι συμβαίνει με τις θρεπτικές ουσίες των λαχανικών όταν μαγειρεύονται σε χύτρες ταχύτητας, βάσει ερευνών.

Διαβάστε περισσότερα