Εντάχθηκε στη γαστρονομική σκηνή των νοτίων προαστίων την άνοιξη και γρήγορα αποτέλεσε ένα από τα hot spots για φαγητό της Γλυφάδας, με επίκεντρο το κρέας. Ο chef Ulas Tunc, άλλωστε, έρχεται από την Κωνσταντινούπολη, με μεγάλη εμπειρία στην κρεατοφαγική κουζίνα, ενώ υπήρξε Head Chef στο Nusr-Et & Salt Bae Mykonos για 4 χρόνια. Στο DB.one έχει συνθέσει ένα μενού με πρωταγωνιστή πάντα το κρέας και εμπνευσμένους συνδυασμούς πιάτων, με Wagyu Αυστραλίας και prime κρέας από Ηνωμένες Πολιτείες από exclusive φάρμες που προωθούν τη βιωσιμότητα, το οποίο συνδυάζει με ποιοτικές πρώτες ύλες από τοπικούς παραγωγούς της Ελλάδας, θέλοντας να συμβάλλει στη στήριξη της τοπικής παραγωγής.