Skip to main content

Brunch με τη γλυκιά υπογραφή του Δημήτρη Οικονομίδη στο Athénée Athens

Για όλο τον Ιανουάριο, το brunch του Athénée Athens είναι ιδανικό για όσους έχουν αδυναμία στα γλυκά.

Ο pastry chef Δημήτρης Οικονομίδης είναι γνωστός για το φίνο γούστο του και τις λεπτοδουλεμένες δημιουργίες του, δίνοντας υπόσταση στον ορισμό Pastritect (pastry+architect).

Αυτή ακριβώς την αγάπη, το πάθος και τη γνώση φέρνει κάθε Κυριακή στο brunch του Athénée Athens, όπου μέχρι και τις 28/1 από τις 12 το μεσημέρι, θα μπορείτε να απολαύσετε υπέροχα και πρωτότυπα γλυκά με την υπογραφή του.

Διαβάστε περισσότερα