Skip to main content

Πώς ανοίγουμε ένα μπουκάλι κρασί με θρυμματισμένο φελλό;

Έχει συμβεί σε όλους, αλλά ευτυχώς υπάρχουν τρόποι ο φελλός να μην καταλήξει στο ποτήρι μας και το κρασί στα σκουπίδια και οι ειδικοί του krasiagr.com τους εξηγούν.

Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε εάν ένας φελλός είναι εύθρυπτος ή κατεστραμμένος πριν αφαιρέσουμε το καψύλλιο και πολλές φορές το αντιλαμβανόμαστε όταν ξεκινάμε να εισάγουμε την σπείρα μέσα σ αυτόν. Το τιρμπουσόν είναι το ανοιχτήρι που σας προσφέρει την ευελιξία να σταματήσετε και να το επανατοποθετήσετε εάν φαίνεται ότι ο φελλός κινδυνεύει να σπάσει. Εάν παρατηρήσετε ότι ο φελλός σπάει ή θρυμματίζεται, δοκιμάστε να πλησιάσετε το φελλό υπό γωνία για να δώσετε στο σπιράλ καλύτερο κράτημα.

Διαβάστε περισσότερα