Skip to main content

Πού θα δοκιμάσετε το πιο ιδιαίτερο Panettone

Μια ακόμη δημιουργική γεύση panettone κατέφτασε φέτος για τα Χριστούγεννα στη συλλογή του MiTo21, που σίγουρα δεν έχετε ξαναδοκιμάσει.

Μας έρχεται από τη χριστουγεννιάτικη παράδοση της Ιταλίας, με ρίζες από το Μιλάνο, αλλά έχει αγαπηθεί σε διάφορες χώρες, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα. Το φρουτένιο αυτό κέικ, λοιπόν, ονόματι panettone, κυκλοφορεί σε διάφορες γεύσεις, με τα MiTo21 του Μιχάλη Τυράκη που ζει στο Μιλάνο να κλέβουν τις εντυπώσεις από το 2021 που πρωτοκυκλοφόρησαν.

Φέτος, ο Μιχάλης Τυράκης εμπλουτίζει τη συλλογή με μια νέα γεύση, εμπνευσμένη από τη διάσημη τούρτα Sacher Torte. Το ξεχωριστό αυτό Panettone είναι το Panettone Viennese, που συνδυάζει μαύρη σοκολάτα και βερίκοκο σε μια έκδοση panettone με την υπογραφή της υψηλής δεξιοτεχνίας που χαρακτηρίζει τα MiTo21. Ξεχωρίζει, επίσης, καθώς το κακάο και η σοκολάτα μπαίνουν από το πρώτο ζύμωμα, κάτι που του χαρίζει άλλωστε και το υπέροχο καστανό του χρώμα, κι όχι στο δεύτερο όπως συμβαίνει με την προσθήκη συστατικών στα υπόλοιπα panettone.

Διαβάστε περισσότερα