Μετρά πλέον 20 χρόνια από την ημέρα που το ΜΑΝΗΜΑΝΗ άνοιξε τις πόρτες του και σέρβιρε πιάτα καμωμένα με σύγχρονες τεχνικές, με έμπνευση από την κουζίνα της Λακωνικής Μάνης και τις παραδοσιακές γεύσεις ολόκληρης της Ελλάδας. Οι παραδοσιακές λακωνικές γεύσεις, οι «κρυμμένοι» θησαυροί της ελληνικής γαστρονομίας ήταν, είναι και θα παραμείνουν οι πρωταγωνιστές της κουζίνας του ΜΑΝΗΜΑΝΗ, που τα τελευταία 20 χρόνια έχουν ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα, μαγεύοντας πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες της Ελλάδας, από κάθε γωνιά του πλανήτη.