Ακούγεται σαν γλωσσοδέτης, αλλά στην πραγματικότητα το Ortsag είναι η λέξη Gastro ανάποδα. Κι αυτό δεν είναι απλά ένας έξυπνος αναγραμματισμός, αλλά κρύβει μια φιλοσοφία, όπου όλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους, σε ένα κυκλικό μοντέλο που υποστηρίζει τη βιωσιμότητα. Όπως, λοιπόν, το Gastro επαναδιατυπώνεται ως Ortsag, έτσι και οι πρώτες ύλες του νέου street food point στον Κεραμεικό προέρχονται σε ένα βαθμό από το CTC και τα περισσεύματα πρώτων υλών του βραβευμένου με αστέρι Michelin του Αλέξανδρου Τσιοτίνη, σε μια anti-food waste λογική.