Σε μια σειρά από event όπου οι λατρεμένες γεύσεις της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας από ελληνίδες μαγείρισσες μπλέκονται με τη σύγχρονη ελληνική γαστρονομία, η Hytra συνεχίζει με το δεύτερο Ladies Masters, τιμώντας την πολυμορφία των γεύσεων και των παραδόσεων της Ελλάδας.
Μετά την κυρία Γιώτα Κουφαδάκη από τη Νικήτη της Χαλκιδικής και το εστιατόριο «Μπουκαδούρα, Ακτή Ελιάς», έρχεται η σειρά της κυρίας Τασίας Κουφοπούλου από το «Απόμερο» στην Καρδίτσα όπου στις 4 Δεκεμβρίου, μαζί με τον executive chef του Hytra, Γιώργο Φελεμένγκα, θα ετοιμάσει ένα ξεχωριστό μενού που συνδυάζει την παράδοση με τις μοντέρνες τεχνικές.