Skip to main content

Κάρυ στο φαγητό: Δείτε γιατί να το προσθέσετε

Η Ελένη Ζεμπερλίγκου, Στέλεχος Διατροφής & Διαιτολογίας από το diatrofi.gr, μας συστήνει να βάλουμε το κάρυ στα μπαχαρικά που χρησιμοποιούμε στο φαγητό μας και οι λόγοι είναι πολλοί.

Το κάρυ είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μπαχαρικό με ευρεία χρήση σε πολλές κουζίνες παρότι το έχουμε συνδέσει με την Ινδία στην οποία πρωταγωνιστεί. Τα μπαχαρικά είναι μια οικογένεια τροφίμων που δίνει χρώμα, άρωμα, γεύση και θρεπτικά συστατικά στα πιάτα μας. Στην κατηγορία αυτή ανήκει και το κάρυ. Τι το ιδιαίτερο έχει συγκριτικά με τα άλλα μπαχαρικά;

Διαβάστε περισσότερα