Το μπουρίτο είναι κάτι σαν το… σουβλάκι της Κεντρικής Αμερικής: αποτελείται από τορτίγια από αλεύρι με διάφορες επιλογές για γέμιση, η οποία τυλίγεται κυλινδρικά, σε αντίθεση με τα τάκος, όπου η τορτίγια διπλώνεται. Τέλος, πασπαλίζεται με τυρί και σάλτσες και σερβίρεται προς κάθε πεινασμένο εκεί έξω.
Μπορεί στην Ευρώπη να μην είναι τόσο διαδεδομένα, αλλά στην Αμερική κάνουν θραύση και ανήκουν στη μεξικάνικη, tex-mex κουζίνα. Τι άλλο πρέπει να ξέρετε γι’ αυτά;