Γεύσεις Πελοποννήσου ξετυλίχτηκαν σαν μια «ωδή στον ουρανίσκο με μεσσηνιακό καρπούζι και τσίπουρο» πριν λίγες ημέρες στην Κυπαρισσία, στο πλαίσιο του Peloponnese Food Stories, ενός φεστιβάλ με στόχο την έμφαση στις τοπικές πελοποννησιακές γεύσεις. Με επίκεντρο μια εμβληματική τοποθεσία ανά Περιφερειακή Ενότητα που λειτουργεί ως κόμβος/hub (Λακωνία, Μεσσηνία, Αργολίδα, Κορινθία, Αρκαδία), το φεστιβάλ ξεδιπλώνει από εκεί το πλέγμα των δραστηριοτήτων του σε μια δομημένη διαδρομή-αφήγηση σε επιλεγμένα σημεία της γύρω περιοχής για μία ολόκληρη ημέρα και νύχτα.