Skip to main content

Απόδραση εντός των τειχών στο Divani Apollon Palace & Thalasso

Όταν οι διακοπές έχουν τελειώσει ή αργούν ή απλώς δεν χωράνε φέτος στο πρόγραμμα, μια μίνι απόδραση στο Divani Apollon Palace & Thalasso στο Καβούρι αρκεί για να μας αναζωογονήσει.

Στην καλύτερη τοποθεσία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το Καβούρι της Βουλιαγμένης, το Divani Apollon Palace & Thalasso μπορεί να αποτελέσει από μόνο του προορισμό, είτε θέλετε να περάσετε εκεί μια ολόκληρη ημέρα σαν να κάνετε διακοπές, είτε θέλετε να ζήσετε κάποια περίσταση, είτε απλώς να ζήσετε κοσμοπολίτικα ή να περάσετε μια όμορφη, γεμάτη μέρα δίπλα στη θάλασσα.

Τα 278 δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου, όλα με μερική ή καθολική θέα προς το Σαρωνικό, είναι ανακαινισμένα πρόσφατα, με τα 99 από αυτά (σε 3 ορόφους) εντός του τελευταίου έτους. Επιπλέον, εγκαινιάστηκε μια νέα κατηγορία δωματίων, η Superior Deluxe, ενώ δημιουργήθηκε μια νέα βεράντα, προέκταση του εστιατορίου Anemos και της συνεδριακής αίθουσας «Αριστοτέλης», απαντώντας στην ανάγκη των πελατών να απολαμβάνουν το πρωινό τους γεύμα σε βεράντα. Ο συγκεκριμένος νέος χώρος έχει τη δυνατότητα λειτουργίας όλες τις εποχές, ενώ διατίθεται και για διενέργεια events μιας και προσφέρει μοναδική θέα στους εξωτερικούς χώρους και τη θάλασσα.

Διαβάστε περισσότερα