Skip to main content

Τι τρώμε στον καύσωνα;

Με την επέλαση του καύσωνα «Κλέων», καλό είναι να απέχουμε από βαριά γεύματα, πλούσια σε λιπαρά και να επιλέγουμε πιο δροσερές επιλογές, όπως οι παρακάτω.

Πράσινα φυλλώδη λαχανικά: Τα πράσινα λαχανικά όπως το σπανάκι, η λαχανίδα, το μπρόκολο κ.ο.κ. είναι ενυδατικά, είναι δροσερά και ελαφριά ως επιλογές για γεύματα τις καυτές τούτες ημέρες, συν του ότι είναι πλούσια σε ασβέστιο, το οποίο συμβάλλει στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος.

Διαβάστε περισσότερα