Skip to main content

Μπορεί και η αλόη να προκαλέσει καρκίνο;

Μετά την ασπαρτάμη, η αναστάτωση παγκοσμίως συνεχίζεται και με την αλόη. Τι ακριβώς, όμως, συμβαίνει;

Οι χυμοί και τα προϊόντα με αλόη κατέκλυσαν την αγορά τα προηγούμενα χρόνια, ως θεραπευτικά, με επουλωτικές και καθαρτικές ιδιότητες, συντελώντας στην αντιμετώπιση της αρθρίτιδας, τη φλεγμονής, με αναλγητική, αντιβακτηριακή δράση, μεταξύ άλλων.

Τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, διαβάζουμε παντού και για την αλόη και την ένταξή της στην ομάδα 2Β του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, με τις πιθανά καρκινογόνες ουσίες για τον άνθρωπο. Πώς, όμως, προέκυψε αυτό και τι ακριβώς ισχύει;

Διαβάστε περισσότερα