Αν σκεφτούμε θαλασσινή κουζίνα στην Ελλάδα, ο Λευτέρης Λαζάρου είναι σίγουρα ένας από τους πιο δημοφιλείς και άξιους εκπροσώπους της, με κάθε πιάτο του να αποτελεί εγγύηση. Μετά το Varoulko Seaside, λοιπόν, στο Μικρολίμανο και το Varoulko Santorini στο Grace Hotel, o διάσημος σεφ «ξαναχτυπά», αυτή τη φορά στην πλευρά του Ιονίου. Στην πανέμορφη Κεφαλονιά και το ακόμη πιο παραμυθένιο Φισκάρδο, το νέο του εστιατόριο έρχεται να «παίξει» με τη θάλασσα, όπως μόνο ο δημιουργός του ξέρει. Και το όνομα αυτού… Fishkardo.