Skip to main content

Η ελληνική κουζίνα στην καρδιά του Παρισιού

Μία μοναδική γαστρονομική εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΕΟΤ στο Παρίσι, χάρη στη νέα συνεργασία του με τον Οδηγό Michelin, έφερε στο προσκήνιο της γαστρονομικής υπεροχής, αυθεντικές γεύσεις Ελλάδας και το πλούσιο γαστρονομικό προφίλ της Αττικής.

Πριν λίγες ημέρες, στις 13 Ιουνίου, στο Hôtel Saint-James στο Παρίσι βρέθηκαν 40 εκλεκτοί προσκεκλημένοι από τον πολιτιστικό, καλλιτεχνικό, επιστημονικό και διπλωματικό χώρο, οι οποίοι απόλαυσαν ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι, στις αυθεντικές γεύσεις της Ελλάδας και της Γαλλίας.

Διαβάστε περισσότερα