Αν κάτι πρωταγωνιστεί το καλοκαίρι μαζί με τη θάλασσα και το καρπούζι, είναι και το παγωτό που όσο «σφίγγουν» οι ζέστες, τόσο πιο λαχταριστό φαντάζει. Επειδή, όμως, ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τα παγωτά του εμπορίου κι επειδή υπάρχουν πλέον πολλοί vegan εκεί έξω, που θέλουν να απολαύσουν παγωτό χωρίς ζωικά, το φτιάχνουμε μόνοι μας. Και μάλιστα όχι ένα, αλλά δύο διαφορετικά παγωτά που κλέβουν τις εντυπώσεις και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αυτά που συνηθίζετε να αγοράζετε.
Βάλτε ποδιά και ετοιμαστείτε να τις φτιάξετε!