Το αγαπημένο wine bar με γαλλικό αέρα στον μικρό πεζόδρομο της Τιμοθέου στο Παγκράτι έκανε αίσθηση όταν πρωτοάνοιξε, με το συμπαθητικό του κελάρι στο υπόγειο με κρασιά από μικρούς παραγωγούς που είχαν να πουν μια ιστορία και με τα πιάτα Προβηγκίας από συνταγές των γιαγιάδων των δύο γάλλων ιδιοκτητών του, του Alexandre και του Grégory.
H έμπνευση αυτή στο νέο μενού παραμένει, αλλά προέρχεται από ένα συγκεκριμένο μέρος της Προβηγκίας, τη Γαλλική Ριβιέρα, με επιλογές που «παντρεύουν» τις γαλλικές συνταγές, με τα καλύτερα προϊόντα της ελληνικής γης, με την υπογραφή του νέου σεφ, Γιώργου Τσάλα.