Skip to main content

Τέσσερις τροφές που ταιριάζουν στην άνοιξη

Οι ειδικοί επιμένουν να τρώμε εποχικά κι αν θέλετε να εξασφαλίσετε φρεσκάδα στο πιάτο σας, βάλτε οπωσδήποτε περισσότερα φρούτα και λαχανικά εποχής, όπως τα παρακάτω.

Αγκινάρες
Τον Μάρτιο βρίσκονται στην εποχή τους και παρέχουν στον οργανισμό το κάλιο που χρειάζεται, ειδικά όταν ταλαιπωρείστε από μυϊκούς σπασμούς και κράμπες. Ταυτόχρονα, είναι πλούσιες και σε φυλλικό οξύ, το οποίο απαιτείται για την παραγωγή και τη συντήρηση των νέων κυττάρων και αν αναρωτιέστε πώς αλλιώς εκτός από αλά πολίτα μπορείτε να τις δοκιμάσετε, μπορείτε να τις προσθέσετε στις σούπες, τους ζωμούς, ή να τις συνδυάσετε σε οποιοδήποτε πιάτο ή σαλάτα.

Διαβάστε περισσότερα