Μια διαφορετική περιήγηση γαστρονομικού χαρακτήρα έρχεται τον Μάιο στο Μουσείο της Ακρόπολης, με επίκεντρο την αρχαία διατροφή και τη γευσιγνωσία κρασιού. Συγκεκριμένα, οι αρχαιολόγοι του Μουσείου σε μια διαφορετική περιήγηση στις συλλογές του, θα απαντήσουν σε διάφορα ερωτήματα, όπως ποια ήταν η σχέση των αρχαίων Αθηναίων με το κρασί, πώς το έπιναν και με τι το συνόδευαν, αλλά και γενικότερα, τι περιλάμβανε η διατροφή τους, ποια προϊόντα ήταν τοπικά και ποια εισαγόμενα και τι ρόλο είχαν στη θρησκευτική ζωή της πόλης.